Loading

Testimonials

Testimonials

What Our Clients Say

Here's what our customers have to say about Car Repair Service

Als jongster met meer dan 40 jaar ervaring, werk ik nog alle dagen met veel plezier aan met name de grotere schades. Binnen Smart Car Repair krijg ik bovendien de kans om mijn kennis en ervaring over te dragen aan de jongere collega’s.

Als technical coach van het team in Zaventem kijk ik uit naar de komende jaren waarin we onze capaciteit meer dan gaan verdubbelen. Bovendien wordt het pand in een nieuw jasje gestoken wat de uitstraling en de sfeer ten goede zal doen komen.

Met Smart Car Repair bieden we onze klanten de slimme combinatie tussen Smart Repair en traditioneel carrosseriewerk. Hiermee hebben we een duidelijke marktpositie voor klanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Samen met de collega’s is het mijn ambitie om onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

De site in Kontich ondergaat een ware metamorfose. Hier wordt de werkplaats volledig vernieuwd, waardoor onze capaciteit meer dan verdubbeld. Ik kijk ernaar uit om dit met het team te realiseren.

Binnen Smart Car Repair krijg ik de kans om een eigen nieuwe site op te zetten. Spannend maar ook uitdagend, mijn handen jeuken om hieraan te beginnen.