Loading

Fleet Services

Tijd en geld besparen? Kies voor onze Fleet Services à la carte …

Moet je als fleetmanager te veel tijd steken in administratieve taken? Wil je de werking en opvolging van je bedijfsvloot optimaliseren en professionaliseren? Bij Smart Car Repair bieden we je een uitgebreid à la cartemenu van tijd- en kostenbesparende fleetservices die het voor jou als fleetmanager – én voor je medewerkers – beslist een pak aangenamer maken.

Schadegeval? Nieuwe medewerker? End of lease? Elke bedrijfsvloot vraagt een aangepaste en professionele service en daar kunnen wij bij helpen. Vraag vandaag nog vrijblijvend naar de mogelijke besparingen voor jouw vloot.

Vermijd onverwachte kosten bij end of contract...

Als de leasetermijn van één van je wagens afloopt, dan moet je hem vrij van gebruiksschade weer inleveren om bijkomende kosten op de eindafrekening te vermijden. Met onze slimme en innovatieve hersteltechnieken herstellen we eventuele gebruiksschade en geven we zowel de binnen- als de buitenkant van je wagens een frisse look.

Bovendien krijg je van ons een objectief en gedetailleerd rapport van de staat van de wagen, zodat er bij inlevering geen onduidelijkheid kan zijn. Zo vermijd je discussies over de inleveringsstaat van de wagen.

Niet onbelangrijk: als fleetmanager hou je ten allen tijde de touwtjes zelf in handen. Wij zorgen ervoor dat je online over alle relevante infomatie beschikt om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen.

Nearly new car voor nieuwe bestuurders

Gaat een wagen in je fleet naar een nieuwe bestuurder? Wij zorgen ervoor dat interieur en exterieur van de auto helemaal opgefrist worden en dat eventuele schade wordt weggewerkt, zodat de nieuwe bestuurder een nearly new car in handen krijgt.

Beperkte herstelkost en stilstand

Onvoorziene autoschade, vandalisme of schade door derden? Laat ons helpen. Met onze innovatieve smart repairmethodes kunnen we niet alleen de herstelkosten tot een minimum beperken, maar door onze snelle en professionele service beperken we ook de stilstand van je wagens.

Stockeer ongebruikte wagens in ons carhotel

Onvoldoende veilige parkeerplekken voor wagens die niet gebruikt worden? In ons carhotel bieden we je een gepaste oplossing: wij stockeren er tijdelijk je ongebruikte wagens.

Handige ophaal- en leverdienst

Fleetwagen die hersteld moet worden? Wij passen het makkelijk in de agenda in: onze jockeys halen de wagen aan je bedrijf of bij de bestuurder thuis op en leveren hem na herstelling weer af. Vervangwagen nodig? Geen probleem. Wij brengen hem voor je mee. Een hele geruststelling, nietwaar?