Loading

Reconditioning

Reconditioning

Wil je je auto verkopen op de tweedehandsmarkt? Fleetwagen klaarmaken voor een nieuwe collega? Of wil je gewoon jezelf een plezier doen door je auto een flinke opknapbeurt te geven? Op ons kan je rekenen.

Is je auto aan een grondige opfrisbeurt toe?

We frissen de buitenkant van je auto helemaal op: de carrosserie wordt professioneel gereinigd, het vuil op de velgen verwijderd en de ramen en koplampen gepoetst. Maar we gaan verder dan dat: onze doorgedreven poliermethodes en professionele producten werken we ook krassen in de lak weg en met een simonisafwerking laten we je auto weer mooi glanzen.

Wij reinigen de kunststoffen van je dashboard, je deur of je middenconsole op een professionele manier en werken alles af met een glanzende of matte eindlaag zodat je interieur er weer als nieuw uitziet.

Vlekken in tapijten, zetels of dakbekleding? Een professionele dieptereiniging geeft het beste resultaat. Zelfs verweerd leder kunnen we op die manier weer voeden tot een verzorgde en mooie glans.

De hinderlijke geur van sigaretten kan hardnekkig in je auto blijven hangen. Met de juiste technieken en professionele producten zal je auto weer fris ruiken. Ook hondenharen en dennennaalden zijn moeilijk te verwijderen. Toch brengen onze professionele medewerkers ook die klus tot een goed einde.

Het dagdagelijkse vuil op de carrosserie verdient een kwalitatieve reiniging met een wax-shampo om de lak weer te laten glanzen. Vervelende krassen door takken of ingevolge vandalisme worden deskundig geschuurd, gepolierd en weer op glans gebracht. Het afdoend verwijderen van remvuil op de velgen vergt specifieke producten.

De autoruiten worden gereinigd met een polish product om vuil, vet, nicotine en insecten te verwijderen en een waterafstotend effect te creëren. Als kers op de taart kan ook het motorcompartiment onder handen genomen. Vuil en vet worden verwijderd. Kunststof, slangen & rubbers zien er weer als nieuw uit na het aanbrengen van een glanzende finishlaag.

Soms wordt de lak van je wagen aangetast door hars van bomen, agressieve vogelpoep of andere chemische invloeden. En dan is professionele hulp welgekomen.