Loading

Our Story

Wie zijn wij

Smart Car Repair Groep is de grondlegger van de Smart Repair techniek. Sinds 1999 werken we Smart. Deze kennis en expertise heeft zich geëvolueerd naar hybride repair, waarbij we altijd een afweging maken tussen schade herstellen met Smart Repair of dan wel met de traditionele schademethode. Dit past goed in de sustainability gedachte. Naast deze duurzame afweging levert het voor u als klant bovendien een kostenvoordeel op. Er wordt altijd een zorgvuldige afweging gemaakt tussen herstellen of vervangen.

Vanaf 2019 maakt Smart Car Repair onderdeel uit van de Cronos Groep.

Smart Car Repair is gegroeid tot 4 vestigingen
in Aalst, Mechelen, Zaventem en Kontich. Met een partnernetwerk kunnen we onze klanten nationale deking aanbieden waardoor u altijd kunnen servicen.

Wat zijn de voordelen van Smart Repair?

Smart repair biedt is een combinatie van nieuwe en innovatieve herstelmethodes, tools, procedures en producten, die het mogelijk maken om kleinere beschadigingen aan je auto snel, transparant en goedkoper te herstellen. Denk aan krassen, deukjes en lakschade, maar ook aan beschadigde deurranden. Zelfs aluminium en gepolijste velgen kunnen we via smart repairtechnieken snel weer als nieuw maken.

Smart repair biedt de volgende voordelen:

Goedkoper

Bij Smart Car Repair hanteren wij een werkwijze waarin wij zoveel mogelijk onderdelen herstellen in plaats van nieuwe onderdelen aanschaffen voor de reparaties.

Duurzamer

Sustainable houdt niet alleen in dat wij duurzaam omgaan met reparaties, maar ook dat we zorgvuldig onze producten die wij gebruiken selecteren op duurzaamheid. Ook onze locaties worden samen met betrokken partijen verduurzaamd

Sneller

Bij Smart Car Repair streven we ernaar om uw herstellingen zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Dankzij ons snelle en vakkundige team kunnen de meeste Smart herstellingen binnen één dag worden afgerond.