Loading

Carrosserie

Fixing made smart, onze hybride werkwijze!

Slim combineren van Smart repair en carrosserie werk

Carrosseriewerk omvat bij Smart Car Repair een breed scala aan taken gerelateerd aan het herstel en de reparatie van de buitenkant van voertuigen. Hierin richten wij ons hoofdzakelijk op het herstellen van schade aan de carrosserie, zoals deuken, krassen, roestvorming en andere vormen van beschadiging die het uiterlijk en de structurele integriteit van het voertuig kunnen beïnvloeden. Smart Car Repair doet dit op een Smart manier en heeft veel kennis en ervaring met de nieuwste technieken.

Carrosseriewerk omvat vaak het gebruik van verschillende technieken en gereedschappen, waaronder lassen, plaatwerk, spuiten, uitdeuken zonder spuiten, en het vervangen van beschadigde onderdelen.

Een kleine greep uit onze diensten

Wanneer spot repair niet meer mogelijk is wordt (de)montage een belangrijk onderdeel van nhet herstelproces. Onze monteurs weten dan ook precies hoe uw auto in elkaar zit en kunnen dit snel (de)monteren. Montage en vervanging van beschadigde of versleten onderdelen zoals bumpers, spatborden en deuren. Door jarenlange expertise en opleiding kunnen we alle merken wagens repareren. 

Onze plaatwerkers zijn de echte ambachtslieden van het carroserriewerk. Zij zorgen ervoor dat de beschadigde onderdelen weer in de originele vorm hersteld worden. Dit vermijdt de kosten van vervanging en heeft ook nog eens minder impact op het milieu. Zo kunnen we ook moeilijk verkrijgbare onderdelen repareren en een herstelling toch snel uitvoeren. 

Een zwaar beschadigde auto dient zorgvuldig herstelt te worden mede met het oog op uw veiligheid. Bij een beschadiging van het chassis dient uw auto opnieuw gericht te worden zodat deze weer voldoet aan de originele fabrieksspecificatie. Meerdere van onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het richten van zwaar beschadigde auto’s met een celette richtbank, de beste richtbank in de industrie.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Alle oppervlakten dienen volledig egaal te zijn voordat ze gespoten kunnen worden. De voorbereiding is dan ook een belangrijk onderdeel van ieder herstelproces en is de basis van een perfecte reparatie. Het plaatwerk wordt in vorm gebracht, indien nodig geplamuurd en geschuurd, zodat het onderdeel zijn originele vorm weer heeft.

Een van de laatste onderdelen van een herstelproces waarbij snel resultaat zichtbaar is. Smart Car Repair spuit met sneldrogende milieuvriendelijke lakken van PPG, hiermee wordt het beste resultaat bereikt voor uw auto. Smart Car Repair spuit in volledig stofvrije cabines, voor een perfect resultaat. Met behulp van een spectrometer wordt de exacte kleur van uw auto bepaald en garanderen we een resultaat zonder kleurverschil. Iedere lakschade kunnen we met onze technieken en lakken voor u repareren.