Loading

Our Skills

Our Skills

Smart repair biedt is een combinatie van nieuwe en innovatieve herstelmethodes, tools, procedures en producten, die het mogelijk maken om kleinere beschadigingen aan je auto snel, transparant en goedkoper te herstellen.

Carrosserie

Wanneer spot repair niet meer mogelijk is wordt (de)montage een belangrijk onderdeel van het herstelproces. Onze monteurs weten dan ook precies hoe uw auto in elkaar zit en kunnen dit snel (de)monteren. Montage en vervanging van beschadigde of versleten onderdelen zoals bumpers, spatborden en deuren. Door jarenlange expertise en opleiding kunnen we alle merken wagens repareren. 

Plaatwerk

Onze plaatwerkers zijn de echte ambachtslieden van het carroserriewerk. Zij zorgen ervoor dat de beschadigde onderdelen weer in de originele vorm hersteld worden. Dit vermijdt de kosten van vervanging en heeft ook nog eens minder impact op het milieu. Zo kunnen we ook moeilijk verkrijgbare onderdelen repareren en een herstelling toch snel uitvoeren. 

Richten

Een zwaar beschadigde auto dient zorgvuldig herstelt te worden mede met het oog op uw veiligheid. Bij een beschadiging van het chassis dient uw auto opnieuw gericht te worden zodat deze weer voldoet aan de originele fabrieksspecificatie van uw auto. Meerdere van onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het richten van zwaar beschadigde auto’s met een celette richtbank, de beste richtbank in de industrie.

Spuiten

Een van de laatste onderdelen van een herstelproces waarbij snel resultaat zichtbaar is. Smart Car Repair spuit met sneldrogende milieuvriendelijke lakken van PPG, hiermee wordt het beste resultaat bereikt voor uw auto. Smart Car Repair spuit in volledig stofvrije cabines, voor een perfect resultaat. Met behulp van een spectrometer wordt de exacte kleur van uw auto bepaald en garanderen we een resultaat zonder kleurverschil. Iedere lakschade kunnen we met onze technieken en lakken voor u repareren.