SMART CAR REPAIR MAAKT JE AUTO ZOUT-VRIJ

Om wegen berijdbaar te maken is strooizout onontbeerlijk. Maar je auto lijdt er wel onder! Strooizout -ook wel pekel genoemd- tast de lak, carrosserie, velgen en banden aan. Nu uitzonderlijk voor maar 50 euro!

 

 

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een afspraak.

PROFITEER NU VAN HET AANBOD

SLECHTS 50€

ONZE AANPAK

1

GROF VUIL VERWIJDEREN

Zout hecht zich bijzonder goed aan het koetswerk, zodat ook ander vuil zoals zand, restjes asfalt en rubber blijven plakken. Hierop aanvallen met spons of borstels garandeert krassen in de lak! Om dit te voorkomen gaan we eerst via een voorbehandeling zorgen dat de carrosserie volledig vuil- en zoutvrij is. Hierbij besteden we veel aandacht aan de onderkant van je auto. 

2

WASBEURT + WAXBEURT

Dan pas volgt de wasbeurt met een professionele wasshampoo en daarna de afwerking met een beschermende waxlaag. Die laag is waterafstotend en weert strooizout. 

BANDEN

Rubber onderdelen verslijten sneller, omdat zout het rubber uitdroogt. Het zout kan ook ‘invreten’ op de lichtmetalen velgen

LAK

Zout kan zich ook door de laklaag heen vreten en dan het metaal aantasten. Zeker wanneer de lak al licht beschadigd is door bijvoorbeeld steenslag of kleine krasjes. Hierdoor kan het zout het (roest)proces aanzienlijk versnellen.

SENSOREN

Zout kan ook storingen veroorzaken op de sensoren.

WIL JE GRAAG JE AUTO ZOUT-VRIJ MAKEN?

Voor 50 euro ben je weer vrij van zout en zorgen.

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een afspraak.

PROFITEER NU VAN HET AANBOD

SLECHTS 50€