Reconditioning

Is je auto aan een grondige opfrisbeurt toe?

 

Wil je je auto verkopen op de tweedehandsmarkt? Fleetwagen klaarmaken voor een nieuwe collega? Of wil je gewoon jezelf een plezier doen door je auto een flinke opknapbeurt te geven? Op ons kan je rekenen.

 

We frissen de buitenkant van je auto helemaal op: de carrosserie wordt professioneel gereinigd, het vuil op de velgen verwijderd en de ramen en koplampen gepoetst. Maar we gaan verder dan dat: onze doorgedreven poliermethodes en professionele producten werken we ook krassen in de lak weg en met een simonisafwerking laten we je auto weer mooi glanzen.

 


Interieur van je auto opfrissen?

 

Ook het interieur van je auto heeft soms te lijden. Voor elk probleem vinden wij een passende oplossing.

 

Wij reinigen de kunststoffen van je dashboard, je deur of je middenconsole op een professionele manier en werken alles af met een glanzende of matte eindlaag zodat je interieur er weer als nieuw uitziet.

 

Vlekken in tapijten, zetels of dakbekleding? Een professionele dieptereiniging geeft het beste resultaat. Zelfs verweerd leder kunnen we op die manier weer voeden tot een verzorgde en mooie glans.

 

De hinderlijke geur van sigaretten kan hardnekkig in je auto blijven hangen. Met de juiste technieken en professionele producten zal je auto weer fris ruiken. Ook hondenharen en dennennaalden zijn moeilijk te verwijderen. Toch brengen onze professionele medewerkers ook die klus tot een goed einde.

 

Vraag uw offerte

Een kleine herstelling nodig aan uw wagen? Contacteer ons of vraag meteen een gratis offerte aan. Uw offerte binnen de vier uur