Particulier en KMO

Particulier of kmo? Wij staan voor je klaar!

Schade aan je privéwagen? Deukje in de auto van de zaak? Wist je dat de herstelkost dankzij onze slimme en innovatieve hersteltechnieken vaak lager ligt dan de franchise* van je verzekering? Bovendien hoeft een schadegeval geen tijdrovende en enerverende procedure te zijn: bij Smart Car Repair zorgen we ervoor dat je je auto zo snel mogelijk terug hebt. Zo kan jij je aandacht richten op belangrijkere zaken.

* Bijkomend voordeel als je geen beroep hoeft te doen op je verzekering: je bonus-malus wordt niet aangetast.

Bij Smart Car Repair kan je rekenen op:

  • Aanzienlijke besparing in tijd en geld
  • Transparante manier van werken: leesbare, duidelijke en eenvoudige offertes.
  • Klantvriendelijke en professionele service
  • Snelle online offerte: stuur ons enkele schadefoto’s en je ontvangt binnen de 4u onze offerte. Gratis en vrijblijvend!
  • Snelle afhandeling: als je dat wil wordt de herstelling binnen de 4 werkdagen ingepland en uitgevoerd.

 

Maak je auto weer als nieuw

Wil je je auto er weer als nieuw laten uitzien? Of denk je eraan om ‘m te verkopen op de tweedehandsmarkt en wil je ‘m in optimale staat aan potentiële kopers tonen? Wij herstellen eventuele gebruiksschade en geven zowel de binnen- als de buitenkant een frisse uitstraling. Zo is hij meteen verkoopsklaar. Verkopen moet je wel nog zelf doen.

Je auto zo snel mogelijk terug? Komt in orde!

Met onze innovatieve smart repairmethodes kunnen we niet alleen de herstelkosten tot een minimum beperken, maar door onze snelle en professionele service zorgen we ervoor dat je je auto zo snel mogelijk terug hebt. Wist je dat een smart herstelling op een dag klaar is?

Handige ophaal- en leverdienst

Moet je auto hersteld worden? Wij passen het makkelijk in de agenda in: onze jockeys halen de wagen bij je thuis op en leveren hem na herstelling weer af. Vervangwagen nodig? Geen probleem. Wij brengen hem voor je mee. Een hele geruststelling, nietwaar?


Vraag VRIJBLIJVEND EEN offerte en

boek je herstellingsafspraak

Vraag nu je gratis offerte aan, helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen ze je binnen de vier werkuren. Met je offerte boek je daarna zorgeloos een herstellingsafspraak.