Occasieverkoop

Maak je auto klaar voor een snelle verkoop

Wil je je auto verkopen op de tweedehandsmarkt? Je bent niet alleen. Anno 2021 is de tweedehandsmarkt een erg concurrentiële markt. Om je auto sneller en aan een betere prijs te verkopen, komt het erop aan om ‘m op de beste manier te presenteren. Alsof hij als nieuw uit de showroom komt. En daar kunnen wij bij helpen…

Grondige opknapbeurt van de buitenkant

We frissen het exterieur van je auto helemaal op: de carrosserie wordt professioneel gereinigd, het vuil op de velgen verwijderd en de ramen en koplampen gepoetst. Maar we gaan verder dan dat: onze doorgedreven poliermethodes en professionele producten werken ook krassen in de lak weg en met een simonisafwerking laten we je auto weer mooi glanzen zodat hij meteen in het oog springt.

Ook de binnenkant wordt flink onder handen genomen

Ook aan de binnenkant laten we je auto er weer als nieuw uitzien. Wij reinigen de kunststoffen van je dashboard, je deur of je middenconsole op een professionele manier en werken alles af met een glanzende of matte eindlaag zodat alles er weer als nieuw uitziet.


Vlekken in tapijten, zetels of dakbekleding? Een professionele dieptereiniging geeft het beste resultaat. Zelfs verweerd leder kunnen we op die manier weer voeden tot een verzorgde en mooie glans.

De hinderlijke geur van sigaretten kan hardnekkig in je auto blijven hangen. Met de juiste technieken en professionele producten zal je auto weer fris ruiken. Ook hondenharen en dennennaalden zijn moeilijk te verwijderen. Toch brengen onze professionele medewerkers ook die klus tot een goed einde.


Vraag VRIJBLIJVEND EEN offerte en

boek je herstellingsafspraak

Vraag nu je gratis offerte aan, helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen ze je binnen de vier werkuren. Met je offerte boek je daarna zorgeloos een herstellingsafspraak.